top of page

Nominera till Årets Spadtag 2024!

Finns det någon som du tycker gör det där lilla extra i trädgårdsbranschen? Någon som du vill ska uppmärksammas lite mer och berättas om. Det kan vara en person, ett företag eller organisation. Då vill vi gärna ha din röst som kan hjälpa oss hitta vinnare till Rölundas Trädgårdspris Årets Spadtag 2024.

Fyll bara i formuläret nedan med din nominering. Vi vill gärna ha din nominering innan den 13 februari 2024.

 

 

250.jpg

Tack! Meddelande skickat.

Årets Spadtag är trädgårdspriset som Rölunda Gård i samarbete med Nordiska Trädgårdar tagit initiativet till. Målet är att  främja och sprida kunskap om jorden och hur vi kan bruka den på ett hållbart och ekologiskt sätt. Men tanken är också att förmedla den glädje som trädgårdar och blommor bidrar med.

 

Årets Spadtag syftar till att uppmärksamma de som sprider  kunskap om odling och på olika sätt arbetar med  att skapa vackra, gröna miljöer där jorden fått spela  huvudrollen. I dag fyller trädgårdar också en allt viktigare funktion som plats för återhämtning och rekreation. Genom att uppmärksamma de som verkar för att öka tillgängligheten till dem, vill man inspirera och motivera fler att odla på ett hållbart och ekologiskt sätt med

jorden i fokus. 

 

"Det finns många eldsjälar där ute som skapar vackra och  användbara trädgårdar, inte bara för gemene man utan

också för äldre och för de som av olika anledningar inte kan delta i samhället på samma villkor som oss".Vi vill också lyfta nya förmågor som är i början av sin karriär i trädgårdsbranschen. Vi tror att Årets Spadtag kan fylla en lucka i den gröna världen" säger Alf Nobel på Rölunda Gård.

 

Adam Caar

Utvecklare

Här kan du presentera dig själv och din yrkesbakgrund.

bottom of page